Horeca specialisten

Horeca specialisten van Aandacht4all

Wij helpen jou met kennis en praktijk ervaring en uitvoering van alle fasen van het starten van een restaurant tot het ontstaan van een succesvol en geliefde zaak. Van marketingplan, restaurant scan, mysterie visit tot Restaurant Booster: wij adviseren je, trainen jouw team of je besteed alles gewoon uit.

Ons motto: Jouw gasten een WOW ervaring geven tijdens het bezoek in jouw restaurant en erna.

Restaurant marketing

restaurantmarketeer, restaurantmarketing, adviesbureau, bureau, online marketing, social media marketing

Alexandra Noij weet dat de horeca keihard werken is. Zelf was ze ook horecaondernemer, chefkok en bed & breakfast eigenaresse. Daarom vind zij het jammer als restaurateurs de kracht van marketing ongebruikt laten. Zeker, omdat ze er vaak geen tijd voor hebben. Graag helpt Alexandra deze horeca ondernemers. Meer over Alexandra…

Fotografie en art work

foodfotografie, marketing, branding, restaurant branding

Wij werken met een team van vaste fotografen voor de branding van jouw restaurant of horecazaak. Van sfeerimpressies, foodfotografie tot styling of portretten van jou of jouw chefs. Wij werken met een white label fotograaf en met foodfotografe Yasmijn Tan.

Websites

websites, marketing, online, horeca, bureau, advies, adviseurs

Grafisch design & websites

horeca, ontwerp, menukaarten

Van gebrande Facebook omslagen tot menukaarten: art work, zaken die je tegenwoordig nodig hebt om gasten aan te trekken met jouw merk. Hierbij staan de wensen van de restaurant eigenaar of restaurantmanager centraal. Het doel is jouw boodschap te versterken door middel van een aantrekkelijk en efficiënt ontwerp. Hoe professioneel wil jij overkomen?

Digitale media en communicatie

In de wereld waarin het visuele aspect steeds belangrijker wordt, is goed art work dat bij jouw brand of horecaconcept past onontbeerlijk. Een aantal voorbeeld van onze specialisten kun je hier bekijken.

Interieur

concurrentie analyse, concurrentie, horeca, nieuwe zaak, starten, verbeteren, omzet, advies, adviseurs, amsterdam, eindhoven, nijmegen

Interieurs gaan niet over mode of over wat in is of niet, maar over het gevoel dat een ruimte je geeft.  Als een interieur goed is ontworpen en slim doordacht, verhoogt dat het gevoel van welzijn en productiviteit. En daarmee ook de omzet van jouw horeca zaak. Dat is waar we het voor doen.

Wijn & spijs

Wij weten als geen ander hoe je in de horeca een goede wijnkaart opstelt naast jouw menukaart en aan upselling kunt doen door de goede wijnkennis.

Personeel

personeel, hr, werving, selectie, team, horeca

Bouw en behoud een solide gastvrije brigade. Ghita ontwikkelt persoonlijke gedrag analyses. Tijdens een video van 2 minuten weet jij van voor vlees jij in de kuip hebt. Dit gebruik je tijdens de werving en selectie van jouw brigade. Of als je jouw team wil ontwikkelen tot een gastvrij en perfecte team.

Wat we doen – Whatever it takes

We helpen jouw restaurant(s) met conceptontwikkeling en branding, design & inrichting, productkeuze, routing, werving personeel & bouwen teams, restaurant marketing en communicatie, social media marketing, mailmarketing, review management en webcare, loyaliteitsprogramma’s, menukaarten en hospitality. Al deze zaken bundelen wij in onze Restaurant Booster.

Hoe we werken

Aandacht4all heeft in haar team allerlei horeca specialisten en experts. Wij hebben een ding gemeen: wij begrijpen wat Aandacht voor Alle gasten betekent.