Horeca marketeers

Heb je geen vacature nodig voor een horeca marketeer maar zoek je een specialist die jou op freelance basis regelmatig of voor een campagne marketing werk uit handen neemt?

Wat zijn horeca marketeers?
Horeca marketeers hebben verstand van jouw gast en het hele proces van zoeken, oriënteren tot reserveren en het last but not least – het schrijven van een online review. Met deze marketing kennis kunnen zij jou als restaurantmanagers. patron cuisinier, chef of bedrijfsleider goed ondersteunen bij marketingplannen, marketingstrategie of een deel van de uitvoering uit handen nemen. Zodat datgene wat jouw horeca zaak uniek maakt ook online goed uit de verf komt. En jij meer omzet krijgt!

Waarom horeca marketeers boven andere online marketeers?

Je kunt natuurlijk een online marketeer inhuren die vorige jaar de marketing deed voor een autobedrijf en na jou een it-bedrijf promoot. De marketeers van Aandacht4all hebben passie voor de horeca en werkervaring in de horeca. Zij weten waar de foodies zijn, de foodbloggers, op welke site toeristen naar horeca bedrijven zoeken en hoe de toonaangevende reviewsites werken.

Wat doen horeca marketeers voor jouw zaak?

Simpel weg zorgen horeca marketeers voor meer omzet in jouw zaak. Dat kan zo ver gaan als het maken van specifieke campagnes of loyaliteitsprogramma’s.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.