Workshop De Ideale Menukaart

Hoe stel je de ideale menukaart op voor jouw zaak?

 

  • Vraag je je ook wel eens af hoe je meer uit jouw menukaart kunt halen?
  • Of is jouw kaart ook zo dik als een bijbel?
  • Hoe ziet de ideale menukaart eruit voor een gast?
  • Hoe stel je een ideale menukaart op?
  • Eentje die ook nog eens goed verkoopt. Die minder vragen oproept bij de gasten.
  • En misschien wel minder stress in de keuken geeft

Waarmee je terugkeert naar jouw zaak?

Je leert tijdens de workshop om een menukaart op te stellen die haalbaar, praktisch en omzetbevorderd is. Daarom ga je ontdekken tijdens deze workshop:

  • Hoe je een slechte menukaart herkent
  • Hoe je een goede menukaart herkent
  • Hoe je inkoop en personeelskosten kunt besparen
  • Hoe je inkoop en personeelskosten kunt besparen
  • Hoe je jouw HACCP vereenvoudigt
  • De psychologie van de keuzes
  • De marketing kant van de kaart
  • Het gewenste aantal kaarten zoals dessertkaart, bierkaart of lunchkaart
  • Voorbeelden van memorabele kaarten
  • Welke inspiratie je van andere collega restaurateurs kunt opdoen
  • Wat goed werkt in jouw menukaart
  • En wat niet werkt op jouw menukaart

Is deze workshop wat voor jou?

Deze workshop is bedoeld voor restaurant eigenaren, maitres, restaurantmanagers en chefkoks en andere horeca professionals die meer met hun menukaarten willen bereiken.

menukaart, opstellen, training, workshop, cursus, restaurant, horeca, hotel

Smaakvolle visuele menukaart

 

Waar & wanneer

In Amsterdam of in jouw zaak. Wellicht op maandag. Of een andere dag waarop jouw zaak gesloten is.

We sluiten natuurlijk af met een hapje & een drankje.

 

Wil je dat wij jouw menukaart checken?

Dat kan ook!