Ervaringen van onze restaurateurs

Welke restaurateur jou voorging?

Aandacht4all werkte voor de volgende horecabedrijven:

Benji’s, Bij Best, Over taart, Pasta e basta, Winkel van Sinkel, restaurant Hemelse modder, restaurant Supermercado, camping Anna Friso, restaurant Supermercado, restaurant TastoeAmsterdam, restaurant Florent, Restaurant Van de Markt, restaurant Het Smaakhuis, Vooges Strand, Restaurant  Bangkok, Pizzería Back to basics, Bagels and Beans De Clercqstraat Amsterdam, Restaurant De Melodie, Restaurant In de Waag, De Glutenvrije Winkel Amsterdam, Bogeda De Posthoorn, Hotel restaurant De Fortuna, Aal restaurant en wijnlokaal, Restaurant De Kaap, Restaurant Gist, Restaurant Fidelio, Restaurant Mamouche, Restaurant Het Geheim van Edam, Restaurant Silhouet & Lalocanda, Restaurant 100%Veggie, Restaurant Polder en Quatfass.

Restaurants die een Restaurant Scan deden

Lunchroom Bij Best, Restaurant DenC, Dik & Cunningham, Benji’s, Restaurant L’invite, restaurant De Kaap, Restaurant De Melodie, Restaurant La Vallade, Bagels en beans De Clercqstraat Amsterdam, Over taart, Pasta e Basta, Restaurant Gist.

Restaurant die een training volgden

Restaurant Pasta e basta, Hotel Restaurant De Fortuna, Oosterschelde Campings.

Restaurant waarvoor wij de marketing verzorgden

Restaurant DenC, Dik & Cunningham

horecamarketing bureau, horeca, adviseurs, consultants, adviseur, bureau, communicatiebureau, amsterdam

Na de Restaurant Scan focussen wij op de benadering van zakelijke klanten en het verbeteren van de vindbaarheid van dit ambachtelijke Eurotoques restaurant in Amsterdam.

Restaurant Florent

fine dining, horeca advies utrecht, restaurant florent, utrecht, marketing, scan, marketingplan, marketing strategie, uitbesteden

Op verzoek van de eigenaar bouwen wij een website die op alle devices goed werkt. Doel is om een basis te hebben voor alle overige marketing middelen.

Hemelse Modder

restaurateur, training, marketingplan, cursus, marketingstrategie, workshop restaurantmarketing

Wij helpen de maitre om meer uit Facebook en de Nieuwsbrief te halen. Daarvoor stelden we een contentkalender voor Facebook samen vanuit de branding van de zaak. Ook de nieuwsbrief is verder geprofessionaliseerd. Wij gaven advies over Mailchimp, pasten de database aan & gaven training Mailchimp. Een tijdje kijken we mee naar de Facebook pagina van dit horeca bedrijf om de fans meer te betrekken.

Restaurant Bangkok

, restaurant, amsterdam, aziatisch, horeca, marketing, uitbesteden, horecamarkting

De restaurateur ontzorgen wij van social media. Wij verzorgen het beheer, posten en reageren op gasten.  Wij optimaliseren de websites, coachen de restaurantmanager en zetten de mailmarketing op.  Daarnaast designer en optimaliseerden wij nieuwe menukaarten.

Aal restaurant en wijnlokaal in Utrecht

online hospitlaity, restaurants, restaurant, horeca, marketing, restaurateur, horeca eigenaar, horeca eigenaren, restaurant beginnen

Restaurateur Klaassen: “Met Aandacht4all kwam ik erachter dat ik met social media beter contact met mijn gasten kan houden in minder tijd. Ook leerde ik hoe ik achter de wensen van gasten kwam: door online reviews en het gebruik van Facebook. “Wij schrijven een wijnblog voor Aal en beheren hun Facebook pagina. Hierdoor verbetert hun vindbaarheid aanzienlijk. Aal staat op nr. 1 van Google op de voor hen relevante zoektermen. Per augustus 2016 is de zaak gesloten.

De Winkel van Sinkel

utrecht, horeca, horeca brand, restaurant brand, branding restaurant, marketing concept, concept, horecaconcept, groei, omzet

Met De Winkel van Sinkel bekeken wij de hele restaurant branding. Op basis van de Restaurant Scan bekijken we de kansen en bedreigingen. Daarop volgt een Strategie Sessie uit de Restaurant Booster. Uiteindelijk stelden we een marketingplan op.

Restaurant Pasta e Basta

italiaans restaurant, klanten, krantenervaringen, horeca ondernemers

Voor de eigenaar en restaurantmanagers werken wij aan een betere vindbaarheid op Google.

Ook een betere strategie voor gastenbinding via social media en voerden wij de mailmarketing uit.

Daarnaast trainen wij de zwarte brigade daarop.

 Restaurant Fidelio

eetcafe, horeca bedrijf, horeca ondernemers, amsterdam

Voor cafe restaurant Fidelio hebben wij een website gebouwd conform die eisen die je daaraan ann0 2016 kunt stellen.

Restaurant Mamouche

cuisinier, restaurateur, restaurantmarketing

Wij helpen in opdracht van de eigenaar de maitre met het optimaliseren van hun Facebookpagina.

Restaurant Los Argentinos

steakhouse, amsterdam, grillhouse, restaurant, marketing, website, marketingplan, marketing scan

Horeca eigenaar Hana laat zijn hele marketing doorlichten en updaten. Na aanleiding van de Workshop Restaurantmarketing leek hem een grondig marketingplan gewenst om nog meer uit zijn Argentijnse steakhouse in Amsterdam te halen. Wij optimaliseren zijn website en geven hem advies over zijn menukaart. Tevens voerden wij een concurrentie-analyse voor hem uit.

Pizzeria Back to basic in Haarlem

omzet, omzet lunch,chefs, restaurantmarketing

Een incompany Workshop Marketingstrategie verzorgden wij voor de restaurant eigenaar.

Hotel restaurant De Fortuna in Edam

restaurateur, edam, noord-holland, hotelmarketing, restaurantmarketing

Mede-eigenaar Klaas Dekker gebruikt content e-mailmarketing en Facebook en website beheer om meer online contact met gasten te houden. Hij heeft nu meer tijd over voor de dagelijks gang van zaken in zijn hotel restaurant. Hij kreeg een menukaart advies en website advies. Tevens stellen wij persberichten op voor de lokale pers. De Online Hospitality Scan geeft hem aanknopingspunten om aan de slag te gaan met vindbaarheid bij Google. Zijn team volgt een Facebook-training.

Bagels and Beans De Clercqstraat

restaurant top 100 nederland, bagels & beans, lunchroom, amsterdam, restaurants,

Franchiseondernemer John wil graag beter gevonden worden door toeristen. Daarom bloggen en wij voor hem over Amsterdam en bagels natuurlijk. We beheren Google Plus en doen aan inlinking. Wij bouwden de blog website en beheren die wekelijks.

TastoeAmsterdam

marketingmix lunchroom

Ervaren horeca man Tjondrokoesoemo helpen we met marketing in zijn nieuwe zaak. We starten met de Restaurant Scan en voeren nu een deel van de Restaurant Booster voor hem uit. Momenteel voert Tastoe elementen van de Booster uit.